Barn & ungdom

equmenia

Equmeniakyrkans, och därmed Stadionkyrkans, ungdomsarbete bedrivs genom barn-och ungdomsorganisationen Equmenia.

Så här beskriver man sig själv: Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation. Vi står för all verksamhet för barn och unga i Equmeniakyrkan.

Jesus Kristus är Herre. Det är Equmenias grund. Allt vi gör och vill handlar om det. På tusen olika sätt.

Söndagsskola

Välkommen till söndagsskolan i Stadionkyrkan!

Hösten 2018 möts vi

1 september — Församlingsdag på Höllviksstrandsgården Se
2 september  —  Samlingssöndag
7 oktober —  Familjegudstjänst. Bön- och offerdag för Equmenia
28 oktober —  Ekumenisk gudstjänst tillsammans med God’s Ambassadors
2 december  —  1:a Advent
9 december — Gudstjänst med julspel
24 december  —  Julbön vid krubban

Samlingarna är – om inget annat anges – under gudstjänsttid kl.11.00. Vi möts i kyrksalen och efter en liten stund går vi ut till en egen samling med prat och pyssel. Efter träffen äter vi lunch tillsammans. Hungriga föräldrar är också välkomna att äta lagad mat istället för kyrkkaffe. Meddela eventuella allergier eller dieter till louise.lundberg@telia.com.

Vid frågor kontakta:
Louise Lundberg, 046-211 91 73, eller Bengt Cederblad, pastor i Stadionkyrkan, 070-621 15 51

Skicka gärna vidare informationen till vänner och bekanta, barn och barnbarn

Scout

eld-taendning

Under senhösten 2015 började vi med en liten scoutgrupp i Stadionkyrkan. Våren 2018 pausade vi men nu i höst drar vi gång igen. Är du nyfiken? Läs mer här.

Förskolan Smultronet

I Ulricedalskyrkan bedriver församlingen sedan drygt 25 år tillbaka en förskola, Smultronet.

Här kan du få veta mer.