Söndagsskola våren 2019

Välkommen till en ny termin i söndagsskolan i Stadionkyrkan!

Nytt för i år är att det blir fler tillfällen då vi möts i kyrkan. Vissa ledare ser vi mindre av och några kommer till, bland annat vår nya ungdomsledare Clara.

Fler söndagar kommer att vara utformade som familjegudstjänster och däremellan blir det träffar för barnen under gudstjänsttid då Clara och någon förälder ansvarar för programmet. Ibland bjuds det som vanligt lunch efteråt och ibland blir det lite enklare förtäring i form av korv med bröd.

Vi lär oss om Gud och vad som berättas i Bibeln, pysslar, sjunger och leker och har roligt.

13 januari Söndagsskola med Clara. Korv med bröd.

20 januari Familjegudstjänst med brassbandet, Charlotte Thaarup och välkomnande av Clara. Lunch.

3 februari Söndagsskola. Lunch.

3 mars Familjegudstjänst. Lunch.

17 mars Söndagsskola med Clara. Vi övar påsksånger. Korv med bröd.

7 april Familjegudstjänst. Lunch.

21 april Påskdag. Söndagsskola. Påsksånger. Lunch.

5 maj Familjegudstjänst. Lunch.

19 maj Söndagsskola med Clara. Korv med bröd.

9 juni OBS! Kl 15.00 Terminsavslutning vid Ulricedalskyrkan.

Samlingarna är normalt under gudstjänsttid – kl.11.00.

Vid frågor kontakta:
Louise Lundberg, 046-811 91 73, eller Bengt Cederblad, pastor i Stadionkyrkan, 070-621 15 51

Skicka gärna vidare informationen till vänner och bekanta, barn och barnbarn!

Välkommen!