Tjejsnack

Vad händer på Tjejsnack i Stadionkyrkan?

Tjejsnack är en nystartad verksamhet våren 2019.

På Tjejsnack har du möjlighet att hänga och umgås med dina tjejkompisar, gamla som nya. Du får chansen att prata om det som du tycker är viktigt på en plats där din åsikt är viktig, accepterad och respekterad. Här kan du ta chansen att testa på något nytt och du har möjligheten att vara med och påverka aktiviteterna vi hittar på.

Vad sägs om att spela spel eller kolla film? Ha en spakväll – med tjejsnack och ansiktsmasker? Tävla i vårt eget ”Halv-åtta-hos-mig”? Eller att testa på att klättra, dansa Zumba eller någon annan sport tillsammans?

Vår nya ungdomsledare Clara har massa tankar och idéer, och vill gärna träffa er tjejer och göra roliga saker tillsammans, prata om det som är viktigt och oviktigt, och ha kul med er!

Du som går på högstadiet i årskurs 7–9 är varmt välkommen.

Vi ses varje fredag kl. 15.30-17.00 i Stadionkyrkan, Stensjögatan 1, Malmö.

Vill du veta mer? Ring eller sms:a Clara Kihlstrand, 0760-13 70 04