Scout

Scout i Stadionkyrkan

Du är välkommen till scout i Equmenia Malmö. I vår verksamhet får du lära dig mer om naturen, hur man tar hand om den och hur man klarar sig i den.

Vi jobbar mycket med att lösa uppgifter och utmaningar tillsammans! Varje träff har olika teman, där vi övar på och lär oss olika saker, så som att tälja med kniv, göra upp eld, hur man eldar klokt, gör knopar, bygger vindskydd och massa andra saker. Dessutom får du träffa nya kompisar och leka tillsammans!

Vi har två olika grupper i scout som träffas på onsdagar eller torsdagar i Stadionkyrkan.

» Upptäckare (10-12 år) Onsdagar kl. 17.30-19.00

» Spårare och upptäckare (7-12 år) Torsdagar udda veckor kl. 17.30-19.00

Scoutledare är Lars WinborgChrister SwedeKim Lillskog och Bengt Cederblad

Vill du veta mer?